Siyasi partiler arasındaki bayramlaşmada gündem 15 Temmuz oldu

Düzenleyen:
Siyasi partiler arasındaki bayramlaşmada gündem 15 Temmuz oldu

GÜNDEM Haberleri

Ramazan Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde 15 Temmuz darbe girişimi konuşuldu.

Bayramlaşma kapsamında AK Parti’yi ilk olarak CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır başkanlığındaki heyet ziyaret etti. CHP’lileri AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin başkanlığındaki heyet karşıladı. Toplumsal sorunların çözümünde en büyük rolün iktidar ve ana muhalefet partisine düştüğünü dile getiren Şahin, 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılına yaklaşıldığını hatırlattı. Şahin, “15 Temmuz öncesi ve sonrasında etkinliklerle 15 Temmuz şehitlerimiz anılacak. 15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişimi konusunda toplumun duyarlılığı, dikkati o noktaya çekilecek. 15 Temmuz sonrasında yakalamış olduğumuz o güzel atmosferin, havanın, Yenikapı ruhunun yeniden dirilmesini ve ülkeye egemen olmasını diliyorum” diye konuştu.
AK Parti’yi daha sonra sırasıyla Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan başkanlığındaki MHP ile HÜDA PAR, Saadet Partisi, BBP, DSP ve DP heyetleri ziyaret etti. DP Genel İdare Kurulu Üyesi Bahadır Ulusoy 15 Temmuz darbe girişimine değinerek, “Allah bir daha öyle bir günü bu ülkeye hiçbir şekilde yaşatmasın” ifadesini kullandı.
AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, MKYK Üyesi Nurten Güngör ve Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkanı Nureddin Çelik de CHP Genel Merkezine ziyarette bulundu. CHP’li Levent Gök, “Umarım 19 Temmuz’da biten olağanüstü halin süresi uzatılmaz” dedi. MHP, HDP, Vatan Partisi ve DSP heyetleri de CHP’ye bayram ziyaretinde bulundu. MHP’de ise heyetleri Genel Başkan Yardımcısı Mevlût Karakaya, Ankara Milletvekili Mustafa Mit ile MYK Üyesi Sultan Gündüz karşıladı. MHP’yi AK Parti, CHP, BBP, Saadet Partisi, DP ve DSP heyetleri ziyaret etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...