Sivas'ta katliam gibi kaza! Tır ile yolcu minibüsü çarpıştı: 4 ölü, 3 yaralı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sivas'ta katliam gibi kaza! Tır ile yolcu minibüsü çarpıştı: 4 ölü, 3 yaralı

GÜNDEM Haberleri

Sivas'ta tır ile servis aracının çarpışması sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybederken 1'i ağır olmak üzere 3 yaralının olduğu bildirildi. Sivas Valisi Yılmaz Şimşek’te olay yerine giderek bilgi aldı. Vali Şimşek gazetecilere yaptığı açıklamada kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığını ifade etti.

Sivas'ın Ulaş ilçesi ile Kangal ilçesi arasında bulunan Yağdonduran geçidinde adeta katliam gibi bir kaza yaşandı. Sürücülerinin ismi henüz öğrenilemeyen 44 NS 746 plakalı tır ile Kangal Seyahat'e ait 58 ED 969 plakalı yolcu minibüsü, Sivas-Malatya kara yolunun Yağdonduran mevkisinde çarpıştı.

Sivas'ta katliam gibi kaza! Tır ile yolcu minibüsü çarpıştı: 4 ölü, 3 yaralı

İLK BELİRLEMELERE GÖRE 4 ÖLÜ VAR

İhbar üzerine kaza yerine AFAD, sağlık, jandarma ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Sivas Valisi Yılmaz Şimşek’te olay yerine giderek bilgi aldı. Vali Şimşek gazetecilere yaptığı açıklamada, kazada 4 kişinin öldüğü 1’i ağır 3 kişinin yaralandığını ifade ederek, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığını ifade etti.

Sivas'ta katliam gibi kaza! Tır ile yolcu minibüsü çarpıştı: 4 ölü, 3 yaralı

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, “Bu sabah saat 9 sıralarında Sivas Kangal yolu üzerinde Ulaş ilçemize yakın bir bölgede Yağdonduran mevkinde meydana gelen trafik kazasında maalesef 4 vatandaşımız hayatını kaybetti. 3 vatandaşımızda yaralı durumda. Bunlardan birisinin durumu kritik. Diğerleri ise hafif yaralı. Kazanı tırdaki dorsenin kayması ve yolcu minibüsünün üzerine devrilmesiyle neticesinde meydana geldiğini tahmin ediyoruz. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Vefat eden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Yakınlarına baş sağlığı diliyorum” dedi.

Kaynak: Anadolu Ajansı-İhlas Haber Ajansı

Fotoğraflar: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...