'Şivan'ım gelsin bu hasret bitsin'

'Şivan'ım gelsin bu hasret bitsin'

GÜNDEM Haberleri

İbrahim Tatlıses'le düet yapacak olan Şivan Perver'in Şanlıurfa'da yaşayan babası Yunus Aygün, 17 yıldır görmediği oğluyla kavuşmayı bekliyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hafta sonu ziyaret edeceği Diyarbakır programında sanatçı Şivan Perver'in İbrahim Tatlıses ile düet yapacağını açıklaması, Perver'in Şanlıurfa'daki baba ocağında sevinç havası estirdi. Oğlu ile en son 1996'da Kuzey Irak'ta görüştüğünü söyleyen Yunus Aygün (90), "Şivanımı çok özledim. Oğluma kavuşmak istiyorum çünkü artık yaşlandım" dedi. Oğlunun resmine bakarak hasret gideren Baba Perver, "Kürtçe konuşuyorum ama Türk bayrağı altındayız. Dilimiz Kürtçe ama ben Türk çocuğuyum. Artık analar ağlamasın, bu güzel ülkemize barış gelsin" dedi. Anne Hatice Akgün de oğlunu kavuşacakları anı beklediğini söyledi.
ŞİVAN PERVER'LE DÜET YAPMAK BENİM İÇİN ŞEREFTİR
Diyarbakır'da Şivan Perver ile düet yapacak olan İbrahim Tatlıses, Twitter'dan yaptığı açıklamada Perver'i "Kürtlerin Pavarottisi" olarak nitelendirdi. Tatlıses, "Onunla düet yapmak benim için şereftir" dedi. AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...