Şişli'de su borusu patladı, metroyu su bastı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Şişli'de su borusu patladı, metroyu su bastı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İSKİ’ye ait su borusunun patlaması nedeniyle sular metro istasyonuna aktı. Metronun Ortaklar Caddesi çıkışı ise ulaşıma kapatıldı.

Sabah saatlerinde işe gitmek için metroyu kullanmak isteyen vatandaşlar gördükleri manzara karşısında şok oldu çünkü metro girişinde su borusu patlaamış ve her yeri su basmıştı. Şişli İstasyonu Ortaklar Caddesi'nin üzerinde bulunan İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresine (İSKİ) ait su borusu henüz belirlenemeyen nedenle patladı.

Arıza nedeniyle ana cadde ve metro istasyonuna su aktığını gören görevliler, durumu yetkililere bildirdi. Borunun patlamasıyla birlikte sular yola ve metro istasyonuna aktı.

Şişli'de su borusu patladı, metroyu su bastıİSKİ ekiplerinin arızanın giderilmesi başlattığı çalışmalar ise sürüyor.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, suyu keserek Ortaklar Caddesi girişine gitmek isteyen yolcuları diğer kapılara yönlendirdi. Yaşanan olumsuzluk nedeniyle metro seferlerinde herhangi bir aksama olmazken temizlik çalışmasının ardından metro istasyonunun Ortaklar girişi de yolcu geçişlerine açıldı.

 

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...