Sırrı Sakık'tan acılı anneye şok sözler

Sırrı Sakık'tan acılı anneye şok sözler

GÜNDEM Haberleri

Keje Aydemir, BDP'li Sırrı Sakık'la da görüştüğünü ve Sakık'ın kendisine, "Niye üzülüyorsun? Çocuğun dağa gitmiş" dediğini iddia etti.

Kızının PKK tarafından dağa kaçırıldığını annelerden Keje Aydemir, BDP'li Sırrı Sakık'la da görüştüğünü ve Sakık'ın kendisine, "Niye üzülüyorsun? Çocuğun dağa gitmiş" dediğini iddia etti.

Diyarbakır'da şu anda 40 aile eylem yapıyor. Bu annelerden biri olan Keje Aydemir 24 canlı yayınında Seda Selek'in sorularını yanıtladı.

Kızı kaçırılan Keje Aydemir, BDP'den böyle bir tepki beklemediklerini söyledi. Eve dönmeyi düşündüğünü söyleyen anne, "bu haberleri gördükten sonra eve dönmekten vazgeçtim" dedi.
nbsp;
BDP eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'la görüşmelerini anlatan acılı anne, BDP'li Sırrı Sakık'ın ise kendisine "Niye üzülüyorsun? Kızın dağa gitmiş!" dediğini iddia etti.

Star

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...