Sınırı aşan mermi, göğsünden yaraladı

- Güncelleme:
Sınırı aşan mermi, göğsünden yaraladı

GÜNDEM Haberleri

Rasulayn'daki çatışmalar sırasında sınırı aşan bir mermi, Ceylanpınar'da evinde oturan Ahmet Seyar'ın (32), yaralanmasına neden oldu.

Şanlurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin karşısında bulunan Suriye'nin Haseki kentine bağlı Rasulayn ilçesinde çatışmalar dün yeniden başladı. Çatışmalar sırasında sınırı aşan bir mermi, Ceylanpınar'da evinde oturan Ahmet Seyar'ın (32), yaralanmasına neden oldu Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Seyar, acil servisteki ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa'ya sevk edildi. Yeniden alevlenen çatışmalarda PYD güçlerinin, ağır silahlarını sınıra yakın yerlerde konuşlandırdığı ve El Nusra cephesinin bulunduğu Tel Halef bölgesine roketatarlarla atışlar yaptığı görüldü. Ağır silahların kullanıldığı çatışmalarda Rasulayn'daki bazı binalara mermiler isabet etti. Daha önceki çatışmalar sırasında sınırı aşan mermiler Ceylanpınar'da dört kişinin ölümüne, çok sayıda kişinin de yaralanmasına neden olmuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...