Sinan Oğan'a Erdoğan’dan ‘geçmiş olsun’ telefonu

- Güncelleme:
Sinan Oğan'a Erdoğan’dan ‘geçmiş olsun’ telefonu

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır'da taşlanan Ata İttifakı'nın adayı Sinan Oğan'a Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan telefon geldi. Erdoğan, yaşanan olaydan üzüntü duyduğunu belirterek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

HABER MERKEZİ ANKARA - Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde seçim otobüsü taşlanan Ata İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’a, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ‘Geçmiş olsun’ telefonu geldi.

Edinilen bilgilere göre Oğan’ı arayan Erdoğan, yaşanan olaydan üzüntü duyduğunu belirterek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Oğan da Erdoğan’a gösterdiği hassasiyet için teşekkür etti. Oğan’ın seçim otobüsüne geçtiğimiz günlerde Silvan’da taşlı saldırı olmuştu. Oğan, saldırının HDP’liler tarafından yapıldığını belirterek “Sevgili Kemal Kılıçdaroğlu destekçileri, madem öyle hadi buyurun Kemal Bey’i desteklediklerini açıklayan HDP’yi de kınayın, bu saldırıyı da kınayın, bu saldırı sonrası tepkinizi sizi destekleyen HDP’ye de gösterin” açıklamasını yapmıştı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...