Şimşirgil'e büyük destek

Düzenleyen:
Şimşirgil'e büyük destek

GÜNDEM Haberleri

Fatih Terim'i eleştiren Prof. Dr. Şimşirgil'e yönelik ambargo uygulayan TRT'ye sosyal medyadan tepki yağdı. Vatandaşlar Prof. Dr. Şimşirgil'e destek mesajları yayınlarken, Terim ve TRT'ye ateş püskürdü.

Devlet kanalı TRT, Serdar Tuncer’in sunduğu “Ramazan Sevinci” programına katılması için günler öncesinden davet ettiği Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil’i, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’i eleştirdiği için programından silmişti. Bu duruma kayıtsız kalmayan vatandaşlar, sosyal medyadan Terim ve TRT'ye sert tepki gösterirken Prof. Dr. Şimşirgel'i destekleyen mesajlar yayınladı. 

İşte o mesajlardan bazıları;

Şimşirgil'e büyük destekŞimşirgil'e büyük destekŞimşirgil'e büyük destek
Şimşirgil'e büyük destekŞimşirgil'e büyük destekŞimşirgil'e büyük destekŞimşirgil'e büyük destekŞimşirgil'e büyük destekŞimşirgil'e büyük destek

Türkiye Milli Takımı’nın 3-0 yenildiği İspanya karşılaşmasından sonra Prof. Dr. Şimşirgil, TRT1’de Pelin Çift’in sunduğu Öteki Gündem programına konuk olmuş, burada milli takıma yönelik eleştirileriyle gündeme oturmuştu. Fatih Terim de "Tarihçi, spor yorumu yapıyor" diye kızmış ve TRT muhabirinin sorusunu cevaplamamıştı. Bununla da kalmayan Terim, bundan sonra TRT’ye konuşmayacağını açıklamıştı. Terim'in açıklamalarına cevap veren Prof. Dr. Şimşirgil, "Sen oruç için fetva verirken din alimi miydin?" demişti. Ayrıca Prof. Dr. Şimşirgil konuşmasında "Kibir sahibi olmayacaksın, kibir insana yanlış yaptırır" ifadelerine yer vermişti.

"ŞİMŞİRGİL'DEN TERİM'E CEVAP" HABERİ İÇİN TIKLAYIN

"ŞİMŞİRGİL'E AMBARGO! TRT, TERİM'DEN KORKTU" HABERİ İÇİN TIKLAYIN

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...