Silivri'de yağış yolları göle çevirdi! Araçlar yarıya kadar suya gömüldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Silivri'de yağış yolları göle çevirdi! Araçlar yarıya kadar suya gömüldü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Silivri'de yoğun yağış sonrası sokaklarda bu baskınları yaşandı. Park halindeki araçlar yarıya kadar suya gömülürken, belediye ekipleri bölgede çalışma başlattı.

Dün, Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM)  tarafından İstanbullular için yağış uyarısı yapıldı. Gece saatlerinden itibaren etkili olacağı belirtilen sağanak yağışla beraber gök gürültüsü olacağı bildirilmişti. Beklenen yağış Esenyurt ve Beylikdüzü'nde etkili oldu. Sabah saatlerinde rögar kapakları şiddetli sağanak nedeniyle patlamış ve yollarda trfaik durma noktasına gelmişti.

Bu yağış Silivri'de de etkili oldu. Silivri'de etkili olan şiddetli sağanak yağış su baskınlarını da beraberinde getirdi. Alibey Mahallesi'nde yağış sonrası bazı sokaklar sular altında kaldı. 

ARAÇLAR YARIYA KADAR SUYA GÖMÜLDÜ

Sokakta park halinde bulunan 3 araç yarıya kadar suya gömüldü. Bölgede belediye ekipleri Belediye ekipleri çalışma başlattı. Bazı iş yerlerinin bodrum katların su bastığı görüldü.

İş yerinde vatandaşların dükkan önlerinde suyun çekilmesini beklediği görüldü. Ekiplerin bölgedeki çalışmaları devam ediyor.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...