Silahlı saldırıya uğramıştı: MHP Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Hançer tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Silahlı saldırıya uğramıştı: MHP Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Hançer tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

GÜNDEM Haberleri  / İHA

MHP Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Erkan Hançer, 27 Eylül'de Sancaktepe'de bir marketten çıktıktan sonra silahlı saldırıya uğramıştı. Hançer'den yakınlarını yıkan haber geldi ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

 

Geçtiğimiz günlerde MHP Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Erkan Hançer, saat 09.00 sıralarında Sancaktepe'de alışveriş için gittiği marketten çıkmış ve o anda  henüz kimliği belirlenemeyen bir şüpheli tarafından silahlı saldırıya uğramıştı. O anlarda MHP'li Hançer, yere yığıldı ve şüpheli şahıs olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine bildirmesinin ardından olay yerine gelen ekipler Hançer'in Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırmıştı.

HAYATINI KAYBETTİ

Burada tedavi gören Hançer'den sevenlerini üzen haber geldi.  Sancaktepe'de marketten çıkarken silahlı saldırıya uğrayan MHP üyesi Erkan Hançer, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...