Siirt'te korkunç kaza! Minibüs devrildi, çok sayıda yaralı var 

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Siirt'te korkunç kaza! Minibüs devrildi, çok sayıda yaralı var 

GÜNDEM Haberleri

Siirt-Bitlis Karayolu'nda ilerleyen minibüs henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde devrildi. Dehşet dolu anların yaşandığı kazada 6'sı ağır olmak üzere 12 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Seyir halindeki minibüs bir anda devrilince korku dolu anlar yaşandı. Siirt’in Pervari ilçesi Beğendik beldesi ile Bitlis'in Hizan ilçe sınırları arasındaki kara yolunda 01 AHZ 670 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Kaza sonucu 6'sı ağır 12 kişi yaralandı.  Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve kolluk kuvveti sevk edildi.

Siirt'te korkunç kaza! Minibüs devrildi, çok sayıda yaralı var 

Yaralılar, olay yerinde ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra ambulansla Hizan, Tatvan ve Bitlis'teki hastanelere sevk edildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...