Sigara yüzünden bıçaklandı, "Bu ışıltılı hayatı ben seçmedim" dedi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kocaeli İzmit'te iki grup arasında sigara yüzünden tartışma çıktı. Gençlerden biri bacağından bıçaklandı. Yaralanan 17 yaşındaki A.S'nin sedyeyle taşındığı sırada "Bu ışıltılı hayatı ben seçmedim" demesi dikkat çekti.

Kocaeli İzmit Fuarı içerisinde bulunan gölet kenarındaki kamelyada oturan gençlerin yanına yaşıtları olan bir grup geldi. Gruptakiler, gençlerden sigara istedi.

SİGARA KAVGASI

"Sigaramız yok" cevabı alan şahıslar tartışma çıkardı. Ardından sözlü atışma kavgaya dönüştü. 17 yaşındaki A.S. bacağından yaralanınca saldırganlar kaçtı. Durumun112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

ARKADAŞI TEDAVİYİ REDDETTİ

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan A.S, sedyeyle ambulansa taşındığı sırada "Allah var gam yok. Bu ışıltılı hayatı ben seçmedim" dedi. Yaralı genç, ambulansla Kocaeli Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Hafif sıyrıkla yaralanan arkadaşı ise tedaviyi reddetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...