Sigara içerek mermi sıktılar

Düzenleyen:
Sigara içerek mermi sıktılar

GÜNDEM Haberleri

15 Temmuz darbe girişimi gecesi darbeci askerlerin başından vurarak yaraladığı 33 yaşındaki Ahmet Alkılıç, motosikletle hastaneye taşındığı görüntüler ilk kez ortaya çıktı.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kafasından vurulan 3 çocuk babası Ahmet Alkılıç o gece yaşadıklarını anlattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla darbecilere karşı sokağa çıktığını anlatan Alkılıç, köprüye geldikten sonra yoğun ateş altında kaldığını söyledi.

Sigara içerek mermi sıktılar

KUDURMUŞ KÖPEK GİBİ SALDIRDI
Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 5 saatlik operasyonla hayata dönen Alkılıç, “Hastanede kısa bir an gözünü açıp amcama 'Başardık mı?' diye sormuşum. 'Başardık' yanıtını aldıktan sonra ise gözyaşları içinde yeniden uykuya dalmışım" dedi. Alkılıç, “Köprüde ayağa, havaya sıktılar gibi iddialar külliyen yalan. Biz belimizin üstünden mermilerin geçtiğini gördük, rüzgarını hissettik. Ağızlarından salya akarak, kudurmuş köpek gibi direkt öldürmek için kurşun sıktılar. Keyif sigarası içerek mermi sıktıklarını gördüm" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...