Şiddet haberlerinde ölçü kaçırılmamalı!

Şiddet haberlerinde ölçü kaçırılmamalı!

GÜNDEM Haberleri

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Anneler Günün'de artışa geçen kadına şiddet olaylarını konuştuk. Şahin, "Daha önce geri planda kalan kadına yönelik şiddet olayları, 3. sayfalardan manşetlere taşındı ve ardından tırmanışa geçti. Şiddeti konuşurken ölçülerimizi iyi belirlemeliyiz" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in kızı üniversiteye, oğlu ise liseye gidiyor. "Ailem en büyük destekçim" diyen Şahin, Anneler Günü için de "İyi bir evlat yetiştirmek arkamızda bıraktığımız en önemli izdir" dedi. Artışa geçen kadına şiddet olaylarını değerlendiren Şahin, nbsp;"Daha önce geri planda kalan kadına yönelik şiddet olayları, 3. sayfalardan manşetlere taşındı ve ardından tırmanışa geçti. Şiddeti konuşurken ölçülerimizi iyi belirlemeliyiz" ifadelerini kullandı. nbsp;
Şahin, dizilerle ilgili görüşünü de açıkladı: Toplumun % 80'i dizilerden şikayetçi. Hem şikâyet ediyor hem de izliyoruz. Kumandayı doğru kullanma konusunda biraz zayıfız."

GURBET KALAY ZORBA İLE RENKLER VE SESLER İÇİN TIKLAYIN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...