Sezgin Tanrıkulu polis katilinin hakkını savundu

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
Sezgin Tanrıkulu polis katilinin hakkını savundu

GÜNDEM Haberleri  / HABER MERKEZİ

PKK'lı ve DHKP-C'li teröristlere hamilik yapmasıyla bilinen CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu bu sefer de eli kanlı polis katilini savundu. Meclis Genel Kurulu'nda devam eden bütçe görüşmelerinde kürsüye çıkan Tanrıkulu, geçtiğimiz hafta Kahramanmaraş'ta polis memuru Barış Göl'ü şehit eden Muhammet Karataş isimli katilin nasıl öldüğünü sordu.

Bir polisi şehit eden, bir kişiyi acımasızca öldüren katilin gözaltında işkence gördüğünü iddia eden Tanrıkulu "Zanlı arabada işkence görüyor, görüntüleri var polisler tarafından paylaşılmış. Ve bu zanlı sağlam girdiği gözaltında hayatını kaybediyor. Bakın bu çok ağır bir şey. Polisi şehit eden sağ bir yurttaş, zanlı, sanık, neyse katil... Nasıl öldü? Çıkın açıklayın. Evet katil, ölmesi mi lazım? İnfaz mı edilmesi lazım?" şeklinde konuştu.

Antalya'da işlediği korkunç cinayetin ardından kayıplara karışan Muhammet Karataş Kahramanmaraş'a gitmişti. Polis, katilin kaldığı otele baskın düzenlemişti. Silahla karşılık veren katil, bir polisi şehit etmiş, birisini yaralamaştı. Katil hastanede hayatını kaybetmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...