Şentop'tan TBMM'de Togg turu: Rahat, konforlu, sessiz çabuk hızlanan bir araç

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Meclis kampüsünde yerli makam aracı Togg ile sürüş gerçekleştirdi. Şentop, "Rahat , konforlu, sessiz çabuk hızlanan bir araç" dedi.

TBMM Başkanı Şentop, TBMM'nin açılışının 103. yıl dönümü dolayısıyla özel gündemle toplanan TBMM Genel Kurulunun ardından Şeref Holü'nde kendisini bekleyen çocuklar ile fotoğraf çektirdi.

Daha sonra Şeref Merdivenleri önünde bulunan makam aracı Togg'un şoför koltuğuna oturan Şentop, beraberinde MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ve MHP Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay ile Meclis kampüsünde tur attı.

Şentop'tan TBMM'de Togg turu: Rahat, konforlu, sessiz çabuk hızlanan bir araç

"RAHAT, KONFORLU VE ÇABUK HIZLANAN BİR ARAÇ"

TBMM Başkanı Şentop, yerli ve milli otomobil Togg'u kullandıktan sonra gazetecilerin sorularını cevapladı. Şentop, ilk tecrübesi olup olmadığına ilişkin soruya, "Daha önce şehirlerarası seyahat ettim. Rahat , konforlu, sessiz çabuk hızlanan bir araç" cevabını verdi.

PAHALI ELEŞTİRİLERİNE CEVAP

Pahalı eleştirilerine yönelik ise Şentop, Togg'un pahalı olmadığını söyledi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...