Şelalede gizemli ölüm! Yaşlı adamın cansız bedeni bulundu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Şelalede gizemli ölüm! Yaşlı adamın cansız bedeni bulundu

GÜNDEM Haberleri

Mardin'in Nusaybin ilçesinde Akarsu Şelalesi çevresinde gezerken suya düşen yaşlı adam hayatını kaybetti. Yaşlı adamın cesedi yaklaşık 5 saat sonra suya girmek isteyen vatandaşlar tarafından bulundu.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde yaşlı adam dengesini kaybederek, şelaleye düştü. Yaşlı adam, boğularak hayatını kaybetti.

Olay iki gün önce meydana geldi. 70 yaşlarındaki Şehmus Bahadır, sabah saatlerinde Akarsu Şelalesi çevresinde gezerken dengesini kaybedip suya düştü ve hayatını kaybetti. Bahadır'ın cenazesi yaklaşık 5 saat sonra suya girmek isteyen vatandaşlar tarafından bulundu.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye arama kurtarma ekipleri geldi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından ceset otopsi yapılmak üzere Nusaybin Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Detaylı otopsi çalışmaları için Bahadır'ın cenazesi, Mardin Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Bahadır'ın cansız bedeni, yapılan otopsi işlemlerinin ardından Nusaybin’e bağlı Akarsu Mahallesi'nde defnedildi.

Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...