Selahattin Demirtaş şov!

Selahattin Demirtaş şov!

GÜNDEM Haberleri

Partisinin Meclis'teki grup toplantısında konuşan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, yine PKK'ya tek kelime etmedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan Demirtaş, "Barış mı istiyorsunuz? Bir günlük iş. Savaş uçaklarının değil İmralı kosterinin kalkması gerek. Silahlar bırakılacak diye söz verildi. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı PKK'nın silah bırakmasını önlemiştir" iddiasında bulundu; parti kapatma tartışmalarına şöyle cevap verdi: "Partileri halk açar, halk kapatır. Bugün bize yüzde 13 oy vermiş olanlar yarın yüzde 1 de verebilir. Ama bugüne kadar hiçbir mahkeme kararı, yeryüzünde hiçbir partiyi kapatamamıştır. 'Dokunulmazlık' mı diyorsunuz? 80 milletvekili arkadaşımla birlikte yarın dokunulmazlıklarımızın kaldırılması için biz kendimiz dilekçe veriyoruz parlamentoya. Siz var mısınız? Korkmuyorsanız sizin de dokunulmazlıklarınızı hep birlikte kaldıralım." nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...