Şehitlerin kanı yerde kalmadı! MSB duyurdu: 7 terörist etkisiz

- Güncelleme:
Şehitlerin kanı yerde kalmadı! MSB duyurdu: 7 terörist etkisiz

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı, terör örgütü PKK/YPG'nin Fırat Kalkanı Cibrin Üs bölgesi ile Öncüpınar polis yerleşkesine yönelik saldırısına karşılık verildiğini duyurdu. Şehitlerin kanı yerde kalmadı. Sözde 2 yöneticinin bulunduğu 7 terörist etkisiz hale getirildi.

Son dakika haberine göre kahraman Mehmetçik, terör örgütü PKK/YPG'nin Fırat Kalkanı Cibrin Üs bölgesi ile Öncüpınar polis yerleşkesine yönelik saldırısına karşılık verdi. Şehitlerin kanı yerde kalmadı, 7 terörist etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Terör örgütü PKK/YPG tarafından Fırat Kalkanı bölgesindeki Cibrin Üs bölgesi ile Öncüpınar polis yerleşkesine eş zamanlı olarak havan/ÇNRA tacizi gerçekleştirilmiştir. Tacizde asker ve polislerimiz ile üs bölgelerinde hasar zayiat yoktur.

2'Sİ YÖNETİCİ 7 TERÖRİST ETKİSİZ

Saldırının gerçekleştirildiği yerler belirlenerek derhâl Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından güçlü şekilde vurulmaya başlanmıştır. İlk belirlemelere göre aralarında terör örgütünün sözde 2 yöneticisinin de olduğu 7 terörist etkisiz hâle getirilmiş, sözde bir karargâh imha edilmiştir.

Teröristlerin saldırı girişimlerini hiçbir zaman karşılıksız bırakmayan Mehmetçik teröristlere ait bir çok hedefi etkili şekilde vurmaya devam etmektedir." ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1667935460985913346

Kaynak: İhlas Haber Ajansı/ Anadolu Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...