Şehit Ali Kalo'nun babası konuştu! YPG'li Rıdvan Ulugana'yı öldüren MİT'i kutladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Şehit Ali Kalo'nun babası konuştu! YPG'li Rıdvan Ulugana'yı öldüren MİT'i kutladı

GÜNDEM Haberleri

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), 13 Aralık 2018'de Üsteğmen Muhammed Ali Kalo’nun şehit olduğu saldırının talimatını veren teröriste operasyon gerçekleştirdi. PKK/YPG'nin sözde sorumlularından Rıdvan Ulugana etkisiz hale getirildi. Şehidin babası Ebubekir Kalo, MİT'e teşekkür ederek " O haini yok edenler, yiğittir, aslandır" dedi.

MİT, PKK/YPG'nin sözde Şehba Bölge Sorumlusu "Karker" kod adlı Rıdvan Ulugana'yı nokta operasyonla etkisiz hale getirdi. Terörden arananlar listesinde mavi kategoride yer alan Ulugana'nın, 13 Aralık 2018'de Suriye’nin Tel Rıfat bölgesinde Üsteğmen Muhammed Ali Kalo’nun şehit olduğu saldırının talimatını verdiği ortaya çıktı. 

"OĞLUMUZ GİTTİĞİNDEN BERİ HAYATIMIZ NORMAL DEĞİL"

Bu haber, şehidin İstanbul'da oturan babası Ebubekir Kalo'ya ulaştırıldı. Oğlunu kaybettiğinde gelininin 6 aylık hamile olduğunu hatırlatan baba Kalı "13 Aralık 2018'den beri hiçbirimizi normal bir hayatı yok. Kimimiz odadan çıkmıyor, kimimiz durmadan ağlıyor. Ancak Allah'tan geldi deyip acımızı kabulleniyoruz. Bu devlet bizden önce de vardı bizden sonra da devam edecek. Biz hainlerle hesabımızı ahirete bıraktık. Orada kendileriyle görüşeceğiz" dedi.

Şehit Ali Kalo'nun babası konuştu! YPG'li Rıdvan Ulugana'yı öldüren MİT'i kutladı

"O TERÖRİST HAK ETTİĞİNİ BULDU"

Terörist Rıdvan Ulugana'nın öldürüldüğünü bir arkadaşından öğrendiğini belirten Ebubeki Kalo "Duyduğumda sanki bu dünyada değildim. Garip bir duyguya girdim. Halbuki 4,5 senedir oğlumun şehadetiyle yatıp kalkıyorum. Haberi aldığımda hak ettiğini buldu dedim. İnsan bu dünyada ne ekerse onu biçer. Kimsenin yaptığı yanına kalmaz. Dünyadaki pisliği ile beraber gitti" diye konuştu.

Şehit Ali Kalo'nun babası konuştu! YPG'li Rıdvan Ulugana'yı öldüren MİT'i kutladı

"ALLAH MİT'TEN RAZI OLSUN"

MİT personellerine de seslenen Kalo "Onlara gün boyu ‘Babacan’ dedim. O haini yok edenler, yiğittir, aslandır. Teşkilat başkanı, görevlilerinin de hepsinden Allah razı olsun. Ayaklarına taş değdirmesin. 3-5 tane çapulcu ile ne bu devlet yıkılır ne de biz eksiliriz. Şehidin oğlu Ömer Ali, babasının doğum gününde doğdu. Bir öldürürseniz, biz bin diriliriz. Emellerine asla ulaşamazlar” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...