Şehidin vasiyeti için ilk kazma vuruldu

Şehidin vasiyeti için  ilk kazma vuruldu

GÜNDEM Haberleri

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Zeytin Dalı Harekâtı’nda şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan'ın vasiyeti yerine getirmek üzere geldiği Irak’ın Telafer şehrinde şehidin ismini taşıyan anaokulunun inşaatını başlattı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatı üzerine Telafer'e giden Kılavuz, söz konusu okulu yapabilmek için çeşitli ziyaretlerde bulundu. Resmî prosedürlerin tamamlanmasının ardından, anaokulu için tahsis edilen 3 bin 500 metrekarelik arsa, Kılavuz tarafından teslim alındı. Arsanın alınması sonrasında iş makineleri eşliğinde, şehidin vasiyetini yerine getirmek üzere ilk kazmayı vuran Kılavuz, inşaat alanındaki tabelaya "Telafer Şehit Musa Özalkan Anaokulu İnşaatı" yazdı. Şehit Özalkan'ın vasiyetini yerine getirmek için Türkmeneli'de olmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Kılavuz, anaokulunun, yaklaşık 350 öğrenci kapasiteli olacağını belirtti. Kılavuz "Binasının inşasına bir an evvel başlayıp, yapımını hızla gerçekleştireceğimiz anaokulunda binlerce Türkmen balası, tıpkı şehidimiz gibi vatan, bayrak, din ve millet aşkıyla yetişecektir" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...