Şehidimizin kanı yerde kalmadı! Bakan Yerlikaya duyurdu: Şırnak'ta 2 terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak Bestler-Dereler Bölgesi'nde başlatılan operasyonda 2 terörist etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Hain teröristlerin 7 Haziran’da Siirt-Pervari Doğanköy kırsalında bir askerin şehit edilmesi, bir askerin de yaralanması eylemlerini gerçekleştirdikleri belirlendi.

Hain terör örgütleri ile mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Teröristlerin hain planları tek tek bozulurken PKK'ya darbe üstüne darbe vurulmaya devam ediliyor. Son olarak 7 Haziran'da şehir edilen askerimizin kanı yerde kalmadı ve 2 terörist etkisiz hale getirildi.  

ATAK VE -SİHA'LARIN BULUNDUĞU OPERASYONDA 2 TERÖRİST ETKİSİZ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bestler-Dereler bölgesinde ATAK ve J-SİHA desteğinde icra edilen operasyonda 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada terörle mücadelenin devam edeceğpini vurguladı. Bakan Yerlikaya'nın tam açıklaması şu şekilde:

'2 terörist etkisiz hale ghetirildi, şehidimizin kanı yerde kalmadı! Van Jandarma Asayiş Kolordumuzca; Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığımızın emir ve komutasında, 
Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay ve Şırnak İl Jandarma Komutanlıklarımızca;

Bestler-Dereler bölgesinde ATAK ve J-SİHA desteğinde icra edilen operasyonda 2 terörist etkisiz hale getirildi! Teröristlerin 7 Haziran’da Siirt-Pervari Doğanköy kırsalında bir jandarmamızın şehit edilmesi, bir jandarmamızın da yaralanması eylemlerini gerçekleştirdikleri belirlendi.

Operasyonu gerçekleştiren kahraman jandarmamızı tebrik ediyorum! Bu aziz millet sizinle gurur duyuyor. Terör sona erene kadar mücadelemiz devam edecek!'

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1676187048904994816

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...