Sedat Şahin'e rekor 'tatil'

Sedat Şahin'e rekor 'tatil'

GÜNDEM Haberleri

Organize suç örgütüne yönelik operasyonda tutuklanan Sedat Şahin hakkında hazırlanan iddianamede Şahin dâhil 4 kişi için alt sınır 300, üst sınır 600 yıl istendi.

Organize suç örgütüne yönelik operasyonda tutuklanan Sedat Şahin hakkında hazırlanan iddianamede Şahin dâhil 4 kişi için alt sınır 300, üst sınır 600 yıl hapis cezası istendi. Zanlıların kendi aralarındaki konuşmalarda cezaevi için 'tatil' demeleri, bu talep ardından 'çok uzun tatil' yorumlarına sebep oldu. nbsp;Hüseyin Saral'ı öldürmekten yargılanırken uzun tutukluluk sürelerine ilişkin kanuni düzenlemeden yararlanıp serbest kalan Şahin'in hapisten çıktıktan sonra çok sayıda kişinin parasını zorla ve haksız yere aldığı iddia edildi. nbsp;Polisin kendilerini dinlediklerinden şüphelen Sedat Şahin grubunun buna karşı önlem almaya çalıştıkları da iddianamede yer aldı. Şahin'in adamlarından olduğu iddia edilen Zeki Cenikli'nin kendi iş yerinde yapılan toplantılardan dolayı dinlenildiğinden şüphe ederek, polis memuru arkadaşı Hamza Albayrak aracılığıyla Başbakanlık Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli emniyet müdürü A.T.'ye böcek araması yaptırmak istemesi iddianamede yer aldı. nbsp;İddialar arasında, borsada işlem yapan Galatasaray eski yöneticilerinden Ahmet Dedehayır'ın zorla 500 bin TL'sinin alınmaya çalışıldığı da yer aldı. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...