Savunma projeleri halka tanıtılacak

- Güncelleme:
Savunma projeleri halka tanıtılacak

Gündem Haberleri

Savunma Sanayi tarafından yerli ve milli imkânlarla hayata geçirilen ve TSK tarafından da kullanılan silah sistem ve araç teknolojileri Ankaralılarla buluşuyor.

YEŞİM ERASLAN'IN HABERİ - Armada AVM’nin otoparkında “Yüzyılın Gücü, Cesaretin Teknolojisi” ana temasıyla kurulan merkezin açılışı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar tarafından yapıldı. Ziyaretçiler TSK envanterindeki yerli ve milli silah, donanım, teçhizat, araç, gereç ve mühimmatı dijital görsel deneyimlerle yakından tanıma fırsatı bulacak.

MSB Dijital Gösterim Merkezinde, Millî Savunma Üniversitesine girerek TSK bünyesine katılmak isteyen gençlere yönelik danışmanlık hizmeti de veriliyor. Ziyaretçiler, LED ekranda TSK envanterinde bulunan yerli ve milli silahların üç boyutlu içeriklerini izleyebilecek. Milli Muharip Uçak (MMU), TCG Anadolu Gemisi, Atak Helikopteri ve Altay Tankı gibi projelere ait görüntülerin yer aldığı tünelden geçecek olan ziyaretçiler, envanterden seçilen milli ve yerli araçların maketlerini ayrı ayrı alanlarda inceleme fırsatı bulacak.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...