Savcı Zekeriya Öz'ün dikkat çeken plakası

Savcı Zekeriya Öz'ün dikkat çeken plakası

GÜNDEM Haberleri

17 Aralık operasyonunu yürüten eski Ergenekon Savcısı Zekeriya Öz'ün özel otomobilinin plakası dikkat çekiyor.

Dubai tatili ile gündeme gelen Savcı Öz, "AGA" plakalı otomobiliyle dikkat çekti. Zekeriya Öz'ün kullandığı '34 AGA 86' plakası, lüks Dubai tatilini 'finanse eden' ve 17 Aralık darbe girişimi sırasında gözaltına alınan işadamı Ağaoğlu'nun oğlunun sattığı Ferrari'ye aitti. Öz, Alican Ağaoğlu'nun aracını Mayıs 2012'de satmasından 7 ay sonra, aynı plakayı kendi özel aracında kullanmaya başlamıştı. nbsp;


'DUBAİ TATİLİ' OLAYI
17 Aralık'ta başlayan operasyonunun başındaki isim olan Başsavcı Vekili Zekeriya Öz'ün ailesiyle birlikte Dubai'de Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun şirketi tarafından ağırlandığı ile ilgili haberler de medyada yer almıştı. 77 bin 500 liralık faturanın bir inşaat şirketince ödendiği iddialarından sonra açıklama yapan Öz, "Masraflarımı ben ödedim" demişti. Ancak operasyonda gözaltına alınanlar arasında bulunan Ağaoğlu tatil bedelinin, şirketinin Dubai temsilciliği tarafından karşılandığını iddia etmişti. Zekeriya Öz Dubai tatili hakkında açıklama yapacağını söylese de henüz böyle bir açıklama gerçekleşmedi.

nbsp;Savcı Zekeriya Öz'ün dikkat çeken plakası
nbsp;Savcı Zekeriya Öz'ün dikkat çeken plakası
Kaynak: ENSONHABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...