Satırla çevredekilere saldıran kılıçlı avukat hakkında gelişme

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Satırla çevredekilere saldıran kılıçlı avukat hakkında gelişme
GÜNDEM Haberleri

İstanbul Bakırköy'de dehşet saçan avukat bir elinde kılıç bir elinde satırla önce meslektaşına ardından çevredekilere saldırmıştı. Dehşet dolu anların yaşandığı olayda saldırgan avukat gözaltına alınmıştı. İfadesi alınan avukat çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

İstanbul'un en işlek ilçelerinden biri olan Bakırköy'de bir avukat mahallede dehşet saçtı. Bir eliyle kılıç öteki eliyle satır tutarak çevreye küfürler savuran avukat önce meslektaşına saldırdı. Bakırköy Kartaltepe Mahallesi'nde 20 Ekim 2022 tarihinde yaşanan olayda saldırgan olay üzerine gözaltına alınan avukat ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştı. 

KILIÇLI AVUKAT TUTUKLANDI

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından incelenen kamera görüntülerin ardından avukat Levent Dağlaroğlu tekrar gözaltına alınarak Bakırköy Adalet Sarayı’na getirildi. Avukat Levent Dağlaroğlu Sulh Ceza hakimliği tarafından ‘silahla tehdit’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...