Sason Çayı'nda buruk sevinç! Kaybolan 3 çocuktan 1'i öldü, 2 çocuk ise 80 km uzakta ortaya çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Sason Çayı'na girdikten sonra suda kaybolan 3 çocuktan birinin cansız bedenine ulaşılmıştı. Kaybolan 2 çocuk sağ bulundu. Çocukların 80 kilometre uzakta bulunması dikkat çekti.

Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Sason Çayı'na girdiği düşünülen 3 çocuk kaybolduğu haberi gündem oldu. 3 çocuktan İsmail Algan cansız bedenine ulaşılması yürekleri burkarken, 2 çocuk sağ olarak bulundu.

2 ÇOCUK 80 KM UZAKTA BULUNDU

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre Batman'ın Sason ilçesinde gece saatlerinde suya girdikten sonra çıkamadıkları düşünülen üç çocuktan ikisi sağ bulundu.

Beytullah Çelik ve Kerem Şahin için arama kurtarma devam ederken, çocukların olay yerinden 80 kilometre uzakta sağ bulunması dikkat çekti.

GÜVENLİK KAMERLARINDAN ANLAŞILDI

Jandarma, güvenlik korucuları, dalgıçlar ve vatandaşlar tarafından gece boyunca Sason çayında arama kurtarma işlemi yapılırken güvenlik kameraları sayesinde çocukların sudan sağ salim çıktıkları görüldü. Güvenlik kameraları incelendikten sonra arama kurtarma çalışmaları genişletildi.

KORKUP KAÇMIŞLAR

Genişletilen arama kurtarma sayesinde çocuklar 80 kilometre uzakta Batman'ın merkez ilçesinde bulundu. İsmail Algan’ın boğulduğunu gören çocuklar korktukları için ortalıktan kaybolduğu öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...