Sarıyer’de su borusu patladı, trafik kilitlendi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Sarıyer Büyükdere Caddesi’nde İSKİ borusu patladı. Patlamanın ardından yapılan çalışmalar nedeniyle trafik yoğunluğu oluştu. Yoğunluk, dron ile görüntülendi.

Sarıyer Büyükdere Caddesi’nde İSKİ borusunun patlamasının ardından yapılan çalışmalar nedeniyle trafikte yoğunluğu oluştu. İSKİ borusunun patlama sebebi ise henüz belirlenemedi.

Sarıyer’de su borusu patladı, trafik kilitlendi

Olay yerine gelen İSKİ ekipleri, caddede çalışma başlattı. Büyükdere Caddesi’nin Hacıosman-Maslak istikametinde trafikte yoğunluk oluştu. İşine geç kalan vatandaşlar duruma isyan etti. Caddedeki yoğunluk, dron ile havadan görüntülendi.

‘’MOTORLA ZOR GELDİM’’

Motosikletiyle seyir halinde olan Şakir Kuzu, ‘’Uskumruköy’den buraya 45 dakikada motorla bile zor geldim. Böyle bir şey yok. Genelde burada trafik oluşuyor, buna bir şekilde önlem alınması lazım. Sıkıntı çok büyük’’ ifadelerini kullandı.

"İKİ SAAR OLDU İŞİMİZE GİDEMEDİK"

İşe geç kaldığını vurgulayan Ebru Günay da ‘’Saatlerdir yollardayız, böyle rezillik olmaz. Rumeli Kavağı’ndan geliyoruz. İki saat oldu daha işimize gidemedik’’ diye konuştu. İSKİ'nin bölgedeki çalışması devam ediyor. Tarafik yoğunluğunun ise bir süre daha devam etmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...