Sarıyer'de 5 gün önce denizde kaybolan 14 yaşındaki Berat'tan acı haber geldi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Sarıyer'de 5 gün önce denizde kaybolan 14 yaşındaki Berat'tan acı haber geldi

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Sarıyer Kısırkaya Plajı'nda yüzerken dalgalara kapılıp kaybolan 14 yaşındaki Berat Keskin'in arama çalışmalarının 5. gününde cansız bedenine ulaşıldı.

Sarıyer'de 7 Eylül perşembe günü saat 15.00 sularında meydana gelen olayda 4 arkadaş denize girdi. 14 yaşındaki Berat Keskin yüzerken dalgalara kapılarak gözden kayboldu. İhbar üzerine olay yerine Sahil Güvenlik dalgıçları, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Denizdeki arama çalışmalarına helikopter de destek verdi.

Sarıyer'de 5 gün önce denizde kaybolan 14 yaşındaki Berat'tan acı haber geldi

14 yaşındaki Berat'ı arama çalışmaları kaybolduğu günden itibaren gece gündüz devam ederken 5. günde acı haber geldi, cansız bedenine ulaşıldı. Talihsiz gencin cansız bedeni sudan çıkarılırken, kıyıya gelen ekipler, günlerdir orada bekleyen aileye kötü haberi verdi.

Acı haberi alan anne Fidan Keskin gözyaşlarına boğuldu. Onu yakınları teselli etti. Cenaze, denizden alınarak Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın teknesiyle olay yerinden götürüldü.

"PERİŞAN BİR DURUMDAYIZ"

Basın mensuplarına açıklamada yapan amca Seyithan Keskin, ‘’Perişan bir durumdayız. Deniz çok dalgalı, hiç durmadı. Gencecik yavrumuzu su aldı, götürdü. Devletimizden Allah razı olsun, ellerinden geldiği kadar çalışıyorlar. Burada bir tek Sarıyer Belediyesini göremedim. O konuda da çok üzgünüm. Keşke onlar da yanımızda olsaydı, onların dibindeyiz. Keşke bir ihtiyacımız olup olmadığını sorsaydı. Allah bu acıyı kimseye göstermesin. Yeğenimizin hedefleri vardı’’ dedi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...