Sarıyer Belediyesi mahalleye Truva Atıyla sızdı

Sarıyer Belediyesi mahalleye Truva Atıyla sızdı

GÜNDEM Haberleri

Sarıyer Belediyesi, sakinlerinin baz istasyonu kurulmasına karşı çıktıkları mahalleye bir saat kulesi armağan etti, kulenin içinden baz istasyonu çıktı.

Sarıyer Belediyesi, Sarıyer sırtlarında sitelerin yoğun olduğu bölgeye, adeta Truva Atı gönderir gibi bir saat kulesi armağan etti. Belediye'nin saat kulesinin içine baz istasyonu yerleştirdiği ortaya çıktı. Sarıyerhaber.org'da yer alan habere göre, Sarıyer'de Garipçe yolunda bulunan Koç Üniversitesi ile siteler bölgesi arasına baz istasyonu yapılmasına karşı çıkan Sarıyerliler, çeşitli yazışmalar, itirazlar ve gösterilerle bu girişimi engelledi. Kısa bir süre sonra mahalleye yapılan dinlenme ve spor alanına Sarıyer Belediyesi bir saat kulesi dikti. Cumartesi günü durumdan şüphelenen Sarıyerliler saat kulesini kontrol ettiklerinde, içinde baz istasyonu gördüklerinde adeta şok geçirdiler. Koç Üniversitesi Batı Kampüsü'nün hemen altında bulunan Saat Kulesi görünümlü baz istasyonu, North İstanbul, Turyapı Sitesi, Panorama Koç Life, Emlak Konutları ve Medya Kent'in tam ortasında bulunuyor ve 1000'e yakın haneyi etkiliyor.
Yenişafak


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...