Şantaj çetesi liderine tek kurşun

/ Kaynak: CHA
Şantaj çetesi liderine tek kurşun

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Kurduğu haber siteleri üzerinden yaptığı yayınlarla ünlü isimlere şantaj yaptığı iddia edilen Trueson Han, uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

Kurduğu haber siteleri üzerinden yaptığı yayınlarla ünlü isimlere şantaj yaptığı iddia edilen Trueson Han (39), bir restoranda uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Han'ı, göğsüne sıktığı tek kurşunla öldüren Hüseyin Ş. (39) sevk edildiği mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi. Çeşitli haber siteleri üzerinden iş adamı ve ünlü isimlere şantaj yaptıkları öne sürülen çetenin lideri Trueson Han, bir restoranda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Restoranda silahlı saldırı ihbarı üzerine Bağcılar Güneşli'deki olay yerine giden polis, kanlar içerisindeki Trueson Han'la karşılaştı. 24 Temmuz günü 17:30 sıralarında meydana gelen olayda Trueson Han, tedavi amacıyla kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetti. Saldırgan ise kaçarak olay yerinden uzaklaşmayı başardı. Olayı soruşturan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, ölen kişinin, adı çeşitli dolandırıcılık ve şantaj iddialarıyla gündeme gelen ve bu iddialar sebebiyle bir süre tutuklu kalan Trueson Han olduğunu belirledi. Han'ın çevresini mercek altına alan polis, cinayet şüphelisi olarak Han'ın birlikte yaşadığı kadının eski kocası Hüseyin Ş.'yi aramaya başladı. nbsp;Eşinden 3 yırdır ayrı olan Hüseyin Ş.'nin eski eşiyle birlikte olan Trueson Han'dan alacağı olduğunu iddia ettiği ve cinayetin de bu alacak sebebiyle gerçekleştiği öne sürüldü. Bağcılar'da saklandığı adreste, 26 Temmuz günü olayda kullandığı tabancayla birlikte gözaltına alınan Hüseyin Ş., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...