Şanlıurfa'da terör operasyonu: 3 kişi gözaltına alındı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Şanlıurfa'da terör operasyonu: 3 kişi gözaltına alındı

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Şanlıurfa'da jandarma ekipleri terör örgütleri PKK/KCK-PYD/YPG ile FETÖ'ye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 3 zanlı gözaltına alındı.

Türkiye'nin ulusal güvenliği tehdit eden terörle top yekün mücadelesi büyük bir kararlılıkla sürüyor. Güvenlik güçleri örgüt mensuplarına yurt içi ve sınır ötesinde nefes aldırmıyor. PKK, FETÖ ve DEAŞ mensuplarına her gün çok sayıda operasyonlar düzenlenirken Şanlıurfa'da da düğmeye basıldı. 

İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, "silahlı terör örgütlerinin deşifre edilmesine ve üyelerinin yakalanmasına" yönelik çalışma başlatıldı.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Bu kapsamda ekiplerce Siverek ve Karaköprü ilçelerinde belirlenen iki adrese düzenlenen operasyonda PKK/KCK-PYD/YPG'ye üye olmaktan aranan V.H, örgütün propagandasını yaptığı iddia edilen M.K. ve FETÖ'ye yardım etmek suçundan aranan V.H. gözaltına alındı.

Zanlılar, işlemleri için İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...