Şanlıurfa'da okuldan çıkan öğrenciler çatışmanın ortasında kaldı, ölü ve yaralılar var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Şanlıurfa'da okuldan çıkan öğrenciler çatışmanın ortasında kaldı, ölü ve yaralılar var

GÜNDEM Haberleri

Şanlıurfa'da sıcak saatler! Okullar bölgesinde akraba oldukları öğrenilen iki gurup arasında çatışma çıktı. Okuldan çıkan öğrenciler ise bir anda kurşunların arasında kaldı. Çatışmada 16 yaşında olduğu öğrenilen Sümeyye Yeten canından oldu, 3'ü öğrenci 10 kişi de yaralandı. Polis havaya ateş açarak kavgayı durdurdu. Dehşet anları ise saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

Şanlıurfa’da akraba oldukları öğrenilen iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Olay esnasında okuldan çıkan çocuklar da çatışmanın ortasında kaldı. Silahlı saldırıda arada kalan 16 yaşındaki öğrenci hayatını kaybederken 10 kişi de yaralandı. Feci olay, akşam saatlerinde Viranşehir ilçesinde yaşandı. Okullar bölgesi olarak adlandırılan Ceylanpınar ilçesi yolu üzerinde akraba iki grup çatıştı. Silahlarını çeken taraflar birbirlerine ateş açtı. Okuldan çıkan öğrenciler çatışmanın ortasında kaldı. 

Şanlıurfa'da okuldan çıkan öğrenciler çatışmanın ortasında kaldı, ölü ve yaralılar var

LİSELİ SÜMEYYE CANINDAN OLDU

Lise öğrencileri Sümeyye Yeten (16), Huzur Y. (13), Ömer Faruk Ç. (14) ve Bünyamin Ş. (14) mermilerin hedefi oldu. Yaralı öğrenciler ambulanslarla Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada müdahale edilen öğrencilerden Sümeyye Yeten kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çatışmada ayrıca kavga eden her iki taraftan Ali D. (19), Mehmet D. (49), Hakkı D. (37), Ahmet D. (37), Zeki D. (37), Hamza D. (63) ve Suphi D. (42) de yaralandı. Yaralılar da ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

DEHŞET ANLARINI OKUL SERVİSİNİN SÜRÜCÜ TARAFINDAN KAYDEDİLDİ

Bindikleri servis aracı çatışmanın ortasında kalan öğrenciler büyük korku ve panik yaşadı. Servis şoförü araçtakilerin zarar görmemesi için büyük çaba harcarken, öğrenciler korku içerisinde şoföre seslenerek bölgeden uzaklaşmasını istedi. Silah sesleri arasında servis aracını geri döndüren sürücü bölgeden uzaklaşmayı başarırken, kavga anı ve öğrencilerin yaşadığı panik kameralara yansıdı.

Şanlıurfa'da okuldan çıkan öğrenciler çatışmanın ortasında kaldı, ölü ve yaralılar var

POLİS HAVAYA ATEŞ AÇARAK KAVGAYI AYIRDI

Kavga nedeniyle olay yerine giden polis ekipleri, tarafları ayırmak için büyük çaba sarf etti. Polis havaya ateş açarak tarafları uzaklaştırmaya çalıştı. Kısa sürede kontrol altına alınan kavgaya karışanların belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...