Şanlıurfa'da kayınbiraderini sokak ortasında kurşuna dizen kadın: Namusumu temizledim

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Şanlıurfa'da bugün korkunç bir olay yaşandı. Eşi cezaevinde olan 3 çocuk annesi kadın kayınbiraderini sokak ortasında öldürdü. O anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Cinayeti işleyen kadın görüntülerde “Namusumu kirletti, namusumu temizledim” diye bağırdı.

Şanlıurfa'da 3 çocuk annesi kadın sokak ortasında kayınbiraderini öldürdü. Olay anına ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Cinayetin namus meselesi yüzünden işlendiği ortaya çıktı, işte detaylar... 


Kan donduran olay, Haliliye ilçesine bağlı Paşabağı Mahallesi'nde yaşandı. Hülya B. isimli kadın, kayınbiraderi Ferdi B.'ye (42) sokak ortasında kurşun yağdırdı. Ağır yaralanan adama ilk müdahaleyi ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Daha sonra ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Ferdi B. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

"NAMUSUMU KİRLETTİ, TEMİZLEDİM"

Cinayet anına ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Yerde yatan kayınbiraderine son bir el ateş eden kadının “Namusumu kirletti, namusumu temizledim” diye bağırdı. Çevredeki vatandaşlar ise olup biteni film izler gibi seyretti.

UYGUNSUZ VİDEOLARINI SOSYAL MEDYADA YAYINLADI

Eşi cezaevinde olan 3 çocuk annesi kadının kayınbiraderini çektiği uygunsuz videolarını sosyal medyada paylaştığı gerekçesiyle öldürdüğü iddia edildi.

(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...