Sandıktan umduğunu bulamayan Ümit Özdağ'dan dikkat çeken paylaşım: Özür dilerim

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sandıktan umduğunu bulamayan Ümit Özdağ'dan dikkat çeken paylaşım: Özür dilerim

GÜNDEM Haberleri

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Seçim sürecinde özellikle sığınmacılara ve göçmenlere karşı tutumuyla bilinen Özdağ, sandıktan beklediği sonucu alamayınca kendisine destek verenlerden özür diledi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından sessizliğini bozdu. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Özdağ, Zafer Partisi'nin aldığı sonuçlara ilişkin bir açıklama yaptı. Yoğun geçen seçim çalışmalarına karşın sandıktan umduğunu bulamayan Zafer Partisi, hiçbir milletvekili çıkaramadı. Ümit Özdağ ise yaptığı açıklamayla yine dikkatleri üzerine çekti. 

ÜMİT ÖZDAĞ: DAHA FAZLA OY ALMALIYDIK

Twitter hesabı üzerinden bir mesaj yayınlayan Özdağ, yine sığınmacı ve göçmen nüfusuna vurgu yaptı. İşte Ümit Özdağ'ın partililerden özür dilediği o açıklaması:

https://twitter.com/umitozdag/status/1657977449467068417

"Sevgili Zafer Partililer, Cumhuriyetimizin 100. Yılında Atatürk’ün ruhunu şad edecek bir sonuç alamadığım ve sizleri zafere götüremediğim için hepinizden özür dilerim. Evet, seçimlerin 2. tura kalmasını sağladık. Ancak bu sonucu bir başarı olarak görmüyorum. 13 milyon sığınmacı ve kaçağın yaşadığı bir ülkede daha fazla oy almalıydık. Ve artık ne yazdık ki, bu 13 milyon sığınmacı ve kaçağın vatanlarına dönmesi çok daha zor hale gelmiştir. Hepinize çok ağır şartlar altında göstermiş olduğunuz çaba ve sizin değil benim uğramış olduğum mağlubiyete rağmen açıkladığımız destek mesajları için teşekkür ediyorum. 2. turda Türkiye’nin ve Türk Milleti’nin güvenliği için gereken adımları Dr. Sinan Oğan bey ile birlikte gereken adımları yetkili kurullarımızda görüşerek atacağız."

(Kaynak: Haber Merkezi) 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...