Sanatçı sporcu evet turunda

Düzenleyen:
Sanatçı sporcu evet turunda

GÜNDEM Haberleri

AK Parti’nin referandum kampanyasının detayları netleşiyor.

 Yücel Kayaoğlu ANKARA
Yoğun bir çalışma programı hazırlayan AK Parti, tüm toplum kesimlerini ‘Evet’ oyu kullanmaya ikna etmek için 40 gün boyunca illerde özel etkinlikler gerçekleştirecek. Erdoğan ile Yıldırım’ın miting programları dışında gençlik kolları ve kadın kollarının yürüteceği çalışmalar da strateji ekibinin toplantısında gündeme geldi. Bu kapsamda, gençlik kolları illerde ‘Gençlik kürsüleri’ adı altında toplantılar ve etkinlikler düzenleyecek. Bu toplantılarda özellikle milletvekili seçilme yaşının 18’e düşürülmesine ilişkin değerlendirmeler yapılacak. Gençlik kürsülerine zaman zaman bakanlar ve parti yöneticileri de katılacak. Ayrıca, üniversitede okuyan gençlerin, referandum günü sandığa götürmek için ulaşım imkanları dâhil her türlü ihtiyaçları karşılanacak.
Kadın kolları ise ‘Ev sohbetleri’ kapsamında çalışma yürütecek. Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin’in koordinasyonunda ise sanatçı, sporcu, işadamı ve yazarların katılacağı ayrı bir program hazırlanıyor. 81 ilde düzenlenecek konferans, ev ve esnaf ziyaretleri gibi etkinliklere Türkiye’nin yakından tanıdığı sanatçılar ve sporcuların katılımı sağlanacak. Bu etkinliklerde mümkün olduğu kadar siyasetçiler bulunmayacak. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...