Samsun'da yürekleri dağlayan olay! 15 yaşındaki çocuk okul bahçesinde ölü bulundu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Samsun'da yürekleri dağlayan olay! 15 yaşındaki çocuk okul bahçesinde ölü bulundu

GÜNDEM Haberleri

Samsun'un Bafra ilçesinde yürekleri dağlayan bir olay meydana geldi. 15 yaşındaki çocuk, okulun bahçesinde ölü bulundu.

Samsun'da bir okulun bahçesinde acı bir olay meydana geldi. Bir kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar polise ihbarda bulundu. Olay yerine giden ekipler, 15 yaşındaki çocuğun hayatını kaybettiğini tespit etti.

ŞÜPHELİ OLAY HAKKINDA İNCELEME BAŞLADI

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre bugün Samsun’un Bafra ilçesi Emir Efendi Mahallesi İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde yaşanan olayı çevreden geçen vatandaşlar farkeetti. Okul bahçesinde bir çocuğun yerde hareketsiz yattığını gören vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. Kısa sürede bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde adının Y.Ö. olduğu öğrenilen çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi.

Samsun'da yürekleri dağlayan olay! 15 yaşındaki çocuk okul bahçesinde ölü bulundu

Çocuğun cansız bedeni incelemenin ardından Bafra Devlet Hastanesi morguna götürülürken olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Y.Ö.'nün yüzünde ya da bedenin de herhangi bir darp ya da kesik izine rastlanılmadığı, bahçesinde ölü bulunduğu İmam Hatip Ortaokulu'nun öğrencisi olmadığı öğrenildi. Gencin kesin ölüm sebebinin otopsi sonucu belli olacağı ifade edildi. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...