Samsun'da operasyon: Gözaltılar var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Samsun'da operasyon: Gözaltılar var

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Emniyet güçleri halkın huzuru ve sağlığı için operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor. Samsun'da belirlenen adreslere operasyon düzenlendi. Gözaltılar var...

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yapan Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ilçe emniyet müdürü ve şube müdürlüklerinin de desteğiyle narkotik operasyonu düzenlendi.

192 ŞÜPHELİ SORGULANDI

Araç, iş yeri ve kişiler üzerinde arama yapıldı. 192 şüpheli sorgulandı. Aramalarda, 964 adet sentetik ecza, 1,89 gram esrar, 1,84 gram skunk, 5 kök kenevir, 4 adet esrarlı sigara, 1 adet hassas terazi, 3 adet uyuşturucu madde kullanımına yarar aparat, 2 adet ruhsatsız tabanca, 26 adet tabanca fişeği, 2 adet pompalı tüfek, 19 adet kartuş ve 17 şişe kaçak içki ele geçirildi. Yakalanan 23 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...