Samsun'da eylemcilere polis müdahalesi protesto edildi

/ Kaynak: CHA
Samsun'da eylemcilere polis müdahalesi protesto edildi

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Samsun'da bir grup vatandaş polisin göstericilere yaptığı müdahale şeklini protesto etmek amacıyla yürüyüş gerçekleştirdi.

İstanbul Gezi Parkı'nda başlayan ve bütün yurda yayılan gösteriler devam ederken, Samsun'da bir grup vatandaş polisin göstericilere yaptığı müdahale şeklini protesto etmek amacıyla yürüyüş gerçekleştirdi. nbsp;Samsun'un İlkadım İlçesi'nde yer alan Öğretmenevi önünde toplanan bir grup vatandaş, İstanbul Gezi Park'ta başlayan ve tüm yurda yayılan eylemler sırasında göstericilere polisin müdahale etme şeklini protesto etti. Öğretmenevi önünden başlayarak İstiklal Caddesi boyunca yürüyen grup 'hükümet istifa' şeklinde sloganlar attı. Cadde üzerindeki bazı vatandaşlar eylemcilere alkış tutarak destek verdi. nbsp;Süleymaniye geçidinde basın açıklaması yapan eylemci grup, daha sonra sessiz bir şekilde dağıldı.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...