Samsun'da deprem oldu: 10 dakika ara ile 2 kere sallandılar

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Samsun'da deprem oldu: 10 dakika ara ile 2 kere sallandılar

GÜNDEM Haberleri

Son deprem haberi Samsun'dan geldi. Kandilli Rasathanesinden yapılan açıklamaya göre Samsun açıklarında 10 dakika ara ile iki deprem meydana geldi. İşte detaylar...

Korkutan deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta 9 saat arayla meydana gelen iki büyük deprem sonrası 11 ilde büyük yıkım olmuş, 50 binden fazla insan hayatını kaybetmişti. Son deprem haberi de Samsun'dan geldi.

SAMSUN 10 DAKİKA ARAYLA 2 KERE SALLANDI

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden edinilen bilgiye göre, merkez üstü Samsun açıkları(Karadeniz)'ında saat 23.24 ve 23.31'de iki deprem meydana geldi. İlk depremin büyüklüğü 3.3 ikinci deprem büyüklüğü ise 3,6 olarak ölçüldü 

İŞTE SON DEPREMLER

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede İstanbul, Elazığ, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLA

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...