Şampiyonluk kutlamalarında kan aktı

- Güncelleme:
Şampiyonluk kutlamalarında kan aktı

GÜNDEM Haberleri

Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Manisa'da sokakta kutlama yapan iki grup arasında tartışma çıktı. Bir kişi silahla boynundan yaralandı.

Galatasaray'ın 23. şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından tüm Türkiye'de Galatasaraylılar sokaklara döküldü. Bu kutlamalar sırasında çıkan kavgada Manisa'da bir kişi silahla yaralandı.

Manisa Turgutlu'da Atatürk Bulvarı üzerindeki şampiyonluk kutlamaları sırasında iki grup arasında tartışma çıktı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; devam eden tartışmanın büyümesi üzerine M.G, yanında bulunan tabancası ile 28 yaşındaki Abdülsamet Öz'ü boynundan yaaladı. Öz, çevredeki vatandaşlar tarafından otomobille Turgutlu Devlet Hastanesine götürüldü. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Şampiyonluk kutlamalarında kan aktı

TESLİM OLDU

Olay sonrası kaçan M.G, bir süre sonra polis ekiplerine teslim oldu. Tedavisi devam eden Abdülsamet Öz'ün hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. AA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...