Saldırıda ölenlerden aynı soyadı taşıyan 4 kişi dikkat çekti

Düzenleyen:
Saldırıda ölenlerden aynı soyadı taşıyan 4 kişi dikkat çekti

GÜNDEM Haberleri

Atatürk Havaalanı'nda yaşanan kanlı saldırıda Suudi Arabistanlı bir ailenin ve Afganistanlı bir kişinin de hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında hayatını kaybedenler Adli Tıp Kurumuna getiriliyor. Saldırının ardından 3'ü intihar saldırganlarına ait 39 cenazenin kimlik tespit çalışmaları devam ediyor. Kimliği belirlenen cenazelerden 18'i aileleri tarafından teslim alındı.

PATLAMADA 4 SUUDİ ARABİSTANLI, BİR AFGANİSTANLI HAYATINI KAYBETTİ

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde canlı bomba saldırısında ölenlerin kimlikleri belli olmaya başladı. İşlemleri tamamlanan cenazeler yakınlarına teslim ediliyor. Patlamada Suudi Arabistanlı bir ailenin ve Afganistanlı bir kişinin de hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Meryem Amiri, Kerime Amiri, Zehra Amiri ve Huda Amiri isimli Suudi Arabistanlıların cenazeleri ve Sıddık Turhan isimli Afganistan vatandaşının cenazesi Kozlu Mezarlığı Gasilhanesi'ne getirildi.

ATATÜRK HAVALİMANINDA YARALANANLAR HANGİ HASTANEDE

Atatürk havalimanında yaralananların hangi hastanede oldukları ile ilgili olarak; sağlık ekipleri, havalimanındaki yaralıları hastaneye kaldırırken, olay yerine özel harekât ve bomba imha ekibi sevk edildi. Yaralıların kaldırıldığı Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile çevredeki diğer hastanelerde, polis ekipleri güvenlik önlemi aldı.

Saldırıda ölenlerden aynı soyadı taşıyan 4 kişi dikkat çekti

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...