Saldırı girişimindeki PKK/YGP'li 4 terörist öldürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Saldırı girişimindeki PKK/YGP'li 4 terörist öldürüldü

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Milli Savunma Bakanlığı, Zeytin Dalı bölgesine saldırı girişiminde bulunan 4 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Yurt içinde hız kesmeden devam eden terör operasyonları sınır ötesinde de aynı azim ve kararlıkla devam ediyor. Bu kapsamda Suriye ve Irak'ın kuzeyinden Türkiye'ye sızmaya çalışan ve taciz atışları yapan terör örgütü PKK'ya geçit verilmiyor.

SALDIRI GİRİŞİMİNDEKİ 4 TERÖRİST ETKİSİZ

Son olarak Suriye'nin kuzeyinde yer alan Zeytin Dalı bölgesine saldırmak isteyen teröristlere geçit verilmedi. MSB, Zeytin Dalı bölgesine saldırı girişiminde bulunan 4 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

MSB'DEN AÇIKLAMA

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı. "Huzur ve güvenlik ortamını bozmak isteyen PKK/YPG’li teröristlerin saldırı girişimlerine güçlü şekilde karşılık vermeye devam ediyoruz.

Kahraman Komandolarımız, Zeytin Dalı bölgesine saldırı girişiminde bulunan 4 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...