Sakarya'dan acı haber! Açelya Yıldırım'ın cesedi bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki Açelya Yıldırım, pazartesi sabah saatlerinde, ailesine "Dershaneye gidiyorum" diyerek evden ayrıldı. Genç kız bir daha eve dönmedi, ailesi durumu polise bildirdi. Günlerdir arama yapan ekipler Açelya'nın cesedini buldu. Talihsiz kızın ölüm sebebi araştırılıyor. 

Sakarya'da yaşayan  Açelya Yıldırım geçen pazartesi günü deshaneye gitmek için evden çıktı. Kızlarının dönmemesi üzerine endişelenen ailesi, durumu polise haber verdi. O günden bu yana arama yapan ekipler Açelya'nın cesedini buldu. 

"DERSHANEYE GİDİYORUM" DİYE EVDEN ÇIKTI, BİR DAHA DÖNMEDİ

Olay, 25 Eylül Pazartesi günü meydana geldi. Ailesi ile birlikte Serdivan İstiklal Mahallesi’nde ikamet eden 17 yaşındaki Açelya Yıldırım, "dershaneye gidiyorum" diyerek evden çıktı. Dershane çıkış saatinden sonra kızlarına bir türlü ulaşamayan ailesi paniğe kapıldı.

Sakarya'dan acı haber! Açelya Yıldırım'ın cesedi bulundu

ÇANTASI PEMBE KAYALIKLARDA BULUNDU

Genç kıza ait içerisinde telefonunun da bulunduğu çanta ise Kocaeli’nin Kandıra ilçesindeki Pembe Kayalıklarda bulundu. Ailenin durumu haber vermesi üzerine polis ve jandarma ekipleri konuya ilişkin inceleme başlattı.

AÇELYA'DAN ACI HABER GELDİ

4 gündür aranan genç kızın cansız bedeni, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından akşam saatlerinde Kefken Adası yakınlarındaki deniz kıyısında bulundu.

ÖLÜM SEBEBİ ARAŞTIRILIYOR

Açelya’nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga götürüldü. Ölüm sebebi otopsi işleminin ardından belli olacak. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...