Sahte raporcu 4 doktor tutuklandı

Sahte raporcu 4 doktor tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır'da sahte rapor düzenlenme iddiasıyla gerçekleştirilen baskında gözaltına alınan16 kişiden 5 kişi tutuklandı.

Diyarbakır'da mahkûmlara sahte rapor düzenledikleri iddiasıyla nbsp; yapılan baskında gözaltına alınan 16 kişiden 4'ü doktor olmak üzere 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diyarbakır Açık Ceza İnfaz Kurumu ile diğer illerdeki Açık Ceza İnfaz Kurumlarında hükümlü iken Diyarbakır'a izinli olarak gelen hükümlülerin hastaneye yatışları ile ilgili iddialar kapsamında Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan soruşturmada gözaltına alınan 16 kişiden, doktorlar; E.B, S. D, Ş. Ö, Ü.Ç, ve sivil memur İ.A; rüşvet, resmi belgede sahtecilik, kamu kurum ve kuruluşlarına karşı dolandırıcılık iddiası çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yürütülen soruşturma kapsamında dün; rüşvet, resmi belgede sahtecilik, kamu kurum ve kuruluşlarına karşı dolandırıcılık iddiası ile Diyarbakır'da görev yapan 7 doktor, 2 memur, 2 suça aracılık eden sivil, 7 İnfaz Koruma Memuru olmak üzere 18 kişi hakkında soruşturma başlatılmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...