Sahte dezenfektana dört tutuklama

Sahte dezenfektana dört tutuklama

GÜNDEM Haberleri

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği dezenfektan ürünlerinin sahtelerini hazırlayıp piyasaya sürdükleri belirlenen bir suç örgütünün üyeleri takibe alındı.

Benzer suçlardan çok sayıda kaydı bulunan S.Ö’nün elebaşı olduğu suç örgütünü takip eden ekipler, belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Yenimahalle ilçesinde zanlılara ait adreslerde bulunan iki konteyner ve iki otomobilde yapılan aramalarda, bidonlar içerisinde 352 litre sahte el dezenfektanı, 75 litre etil alkol, üç litre gliserin, 10 litre içeriği belirlenmeyen kimyasal madde, alkol derece ölçer cihazları, çok sayıda plastik bidon ve 10 bin civarında sahte bandrol, hologram ile etiket ele geçirildi. Suç örgütü elebaşı S.Ö. ile F.Y, Ö.Ş, O.A.D. ve B.A.K. gözaltına alındı.
Emniyet’teki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan dördü tutuklandı, F.Y. adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...