Bir annenin en büyük sevinci! Oğlu boğuldu sandı, canlı görünce hüngür hüngür ağladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Ailesi ile tatil için Sakarya'ya gelen 14 yaşındaki çocuk Karasu sahilinde kayboldu. Durumu fark eden annesi boğuldu sanıp cankurtaranlara koştu. 1 saat sonra oğlunu sağ salim karşısında gören annenin acı dolu sevinci kameralara böyle yansıdı.

Tatil için İzmit'ten Sakarya'ya gelen aile hayatının en büyük korkusunu yaşadı. Karasu sahilinde denize giren 14 yaşındaki çocuk kayıplara karıştı. Çocuğunun kaybolduğunu fark eden aile büyük korku yaşadı. Durum anında yetkililere haber verildi. 

EKİPLER HEM KARADA HEM SUDA ÇOCUĞU ARADI

Cankurtaran ekipleri, mesailerinin bitmesine rağmen geri dönerek arama çalışmasına katıldı. Sahil Güvenlik ekiplerinin suda arama çalışmalarına başlarken, cankurtaranlar da ATV aracı ile çocuğu kaybolduğu bölgenin yaklaşık 4 kilometre uzaklığında yer alan Kule 16 mevkiinde buldu.

1 SAAT SONRA BULUNDU

Yaklaşık 1 saat sonra karada bulunan çocuk, ailesine teslim edildi. Oğlunun boğulduğunu zanneden anne sağ salim karşısında görünce gözyaşlarına hakim olamadı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...