Şafak Pavey'den 'adaylık' açıklaması

- Güncelleme:
Şafak Pavey'den 'adaylık' açıklaması

GÜNDEM Haberleri

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı iddia edilen milletvekili Şafak Pavey sosyel medya üzerinden açıklama yaptı.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı iddia edilen milletvekili Şafak Pavey sosyel medya üzerinden açıklama yaptı. Gazeteci Uğur Dündar'ın, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının Şafak Pavey olacağını söylemesi sosyal medyada geniş yankı buldu. Gürsel Tekin parti adına bu iddiaları yalanladı. CHP İstanbul milletvekili Şafak Pavey'den iddia için zehir zemberek bir açıklama geldi. Pavey, twitter'dan şu mesajı paylaştı:
İŞTE O AÇIKLAMALAR
İBB Adayı olduğum haberine gösterilen ilgi ve sevgiye çok teşekkür ediyorum Komplocuların hastalıklı iştahlarını kestiğim için üzgünüm ancak İstanbul Belediye Başkanlığına aday olduğum haberleri yanlış ve bilgim dışındadır. Kesinlikle aday olmadığımı açıklamak isterim. Saygılarımla...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...