Sabrın da bir sınırı var

Sabrın da bir sınırı var

GÜNDEM Haberleri

Millet İttfakı'nın ortakları CHP ile İYİ Parti arasındaki ipler her geçen gün geriliyor.

Çanakkale'de iki parti arasındaki gerginliğin ardından bu sefer ittifak ortakları İzmir'de karşı karşıya geldi. İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, partisinin İzmir İl Kongresinde yaptığı konuşmada, İYİ Partililerin bazı taleplerinin belediyeler tarafından yerine getirilmediğini söyledi ve ittifak hatırlatması yaptı. Hiçbir belediyeden kendisi veya yakın çevresinin işi için bir talepte bulunmayacağını kaydeden Dervişoğlu, şöyle konuştu:
"İYİ Parti'nin, Cumhuriyet Halk Partisinin özellikle büyükşehir belediye başkanlığından beklediği sadece iş, aş, vesaire değildir. CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den İYİ Partinin beklediği İzmir'in doğru, ehil insanlarla yönetilmesidir. Siz sadece İYİ Partinin değil, CHP’nin de sağlam damarını rahatsız eden uygulamalara imza atmaya devam ederseniz, toplumsal kaygıyı artırmaktan geri durmayacağınızı göstermeyi sürdürürseniz ‘sabrın da bir sınırı var'. Makamları doldururken kör göze parmak sokar gibi toplumsal tartışma oluşturabilecek adımları atmaktan uzak duralım. Ona cesaret denmez, cüret denir, hiçbir cüretkâra da İzmirli müsaade etmez. Böyle bilinmelidir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...