Rüzgarın etkisiyle metrelerce uçtu: Tehlikeli anlar kameralara yansıdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Erzurum'da manavda çalışan bir kişi uçan şemsiyeyi tutmak isterken aniden havalandı. Metrelerce uçan adamın görüntüleri kameralara anbean yansıdı. Yol kenarına düşen adam için sağlık ekipleri harekete geçti.

Erzurum'da bir manav çalışanı rüzgarın etkisiyle havalayan şemsiyeyi bırakmayınca olanlar oldu.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Erzurum’da bir manavda çalışan Burak Abuç, düzeltmeye çalıştığı şemsiyenin şiddetli rüzgarla birlikte savrulmasıyla kendisini bir anda havada buldu.

Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan kazada yaralanan Abuç, iki gün hastanede tedavi gördü. Palandöken ilçesi Yıldızkent semtindeki bir manavda meydana gelen ilginç olayda, karpuzları güneşten korumak için konulan şemsiye şiddetli rüzgar nedeniyle havalandı. Şemsiyeyi bırakmak istemeyen ve kapatmaya çalışan Burak Abuç, şemsiye ile birlikte adeta havaya uçtu. Güvenlik kamerası görüntülerine de 5-6 metre uçan adam, yola kenarına düşerek yaralandı. Olay yerine gelen 112 ekibi Burak Abuç’u hastaneye kaldırdı. Tedavisi sonrası taburcu edilen Burak Abuç’un durumunun iyi olduğu ifade edildi. Sosyal medya da paylaşılan görüntüler şaşkınlıkla karşılandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...